SES kreeg de punten in de derby bij Estria op zaterdag 26 maart niet kado. De bezoekers uit Langenboom waren de aanvallende partij maar Estria verweerde zich door stug te verdedigen en en af en toe proberen te counteren.

Toch was het SES dat uiteindelijk verdiend aan het langste eind trok. Invaller Martijn van Lith schoot tweemaal raak.

Er viel voor de supporters weinig te genieten in de eerste helft van de derby tussen Estria en SES. De Langenbomers probeerde het spel te maken, maar speelde slordig. Estria gokte op de counter, maar werd ook nauwelijks gevaarlijk.

In de tweede helft drong SES meer en meer aan. Dat resulteerde in wat kansen. Eerst schoot Lukassen op aangeven van Aalbers in het zijnet, waarna invaller Martijn van Lith de ban brak voor de bezoekers. Een corner werd doorgekopt en kwam bij de tweede paal terecht bij Van Lith, die het laatste zetje gaf: 0-1. Na de openingstreffer ging Estria op zoek naar een antwoord en werden de ruimtes op het veld groter. SES maakte hier dankbaar gebruik van en gooide via wederom Van Lith het duel op slot. Hij werkte de bal op fraaie wijze (achter standbeen) achter de doelman van Estria.

Estria - SES: 0-2 (0-0)

65. 0-1 Van Lith, 90. 0-2 Van Lith