Het tweede team van Taflan heeft alle punten nodig om dit jaar in de tweede klasse te blijven. In een competitie waar de verschillen tussen de teams klein zijn, is elk punt meegenomen.

Tegen Tafeltennis Nijmegen, de nummer laatst, moest een goede score worden neergezet. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk begonnen de avond met een 2-1 achterstand. Het dubbel zorgde voor de 2-2 wat een voorbode was voor veel meer. Alle andere wedstrijden werden namelijk ook door Taflan gewonnen. Een zeer knappe 8-2 overwinning dus. Kevin was de man van de avond met drie overwinningen, Joan en Rene wonnen beide twee keer.

De rest van Taflan had het aanmerkelijk moeilijker. Taflan 1 speelde tegen de waarschijnlijke kampioen. Rico Baars, Jan van der Linden en Marco de Klijn verloren wat geflatteerd met 3-7. Rico scoorde de meeste punten aan de kant van Taflan door twee wedstrijden te winnen. Jan sloeg het derde punt binnen.

Naast Taflan 2 moet ook Taflan 3 alle punten binnenslepen om niet te degraderen. De nummers drie tot en met 5 staan binnen 2 punten van elkaar. Francis van Kuppeveld, Jeno Bongers en Wiljan Toonen speelden een lastige wedstrijd, maar wisten de wedstrijd wel met minimaal verschil te winnen. Kopvrouw was Francis. Ze won alle drie haar wedstrijden alsmede het dubbel samen met Wiljan. Jeno en Wiljan wonnen beide één enkelwedstrijd waardoor er een 6-4 overwinning op het scorebord kwam te staan.

Het vierde team van Taflan speelde deze week twee keer de eerste keer werd het 6-4 tegen OTTV. Tiny Arts, Frans de Gruijter en Riky Sommers wonnen van de waarschijnlijke kampioen. Riky was de sterkste met drie overwinningen. Frans won twee keer en Tiny één, een knappe 6-4 overwinning dus. De tweede wedstrijd hadden ze het een stuk lastiger, maar werd er 5-5 gelijk gespeeld tegen Hatac. Riky verloor haar eerste wedstrijd van het seizoen en herpakte zich daarna goed door de andere twee wedstrijden te winnen. Naast Riky speelden Josina van Ras Tiny de wedstrijd. Ook Josina won twee wedstrijden Tiny won er één.