Taflan / Gezonderwinkelen.nl deed dit keer (zondag 2 april 2017) met een mooie groep van 7 man mee aan het NK dynamic tennis. In de D-klasse speelden Riky Sommers, Tim Schotanus, Amica de Kroon en Henk Donkers.

De laatste drie wisten de poule niet te overleven. Riky wist door te dringen tot de kwartfinale waarin ze niet opgewassen was tegen de tegenstander en met ruime cijfers verloor.

Zoals al jaren is er vooral in de A-Klasse succes voor Taflan. Kevin Pluk was door een blessure afwezig. Paul Sommers, Koos Sommers en Gerard Simon moesten de eer hooghouden. Zowel Koos als Gerard hadden het erg lastig en kregen het niet voor elkaar om de poule door te komen.

Zoals verwacht kwam Paul de poule wel door en moest het uiteindelijk opnemen tegen Tom Maassen. De eerste set had Paul geen kans. Deze ging in met 21-7 naar Tom. In de tweede set veranderde Paul van tactiek en dat leek effect te hebben. Door beter en spectaculairder spel leek het er lang op dat hij deze set ging winnen. Aan het eind kwam Paul net te kort en verloor hij met 21-17. De Nederlandse titel ging naar Tom Maassen.