• Bt4LvEWTjdM

Op zaterdag 25 maart neemt Brandweer Mill de organisatie van de Provinciale Brandweervaardigheidstoets klasse 112 voor haar rekening. Praktijksituaties worden nagebootst door zo realistisch mogelijke scenario’s.

Daarbij leveren overige diensten als politie, ambulance en (lotus)slachtoffers een natuurlijk tegenspel. In dit interview vertelt postcommandant Frank van Berkel meer over deze wedstrijd.

Op 25 maart zullen korpsen uit Erp, Megen, Sint Anthonis, Berlicum, Lith, Grave, Drunen, Schaijk, Boekel en Vlijmen deelnemen. Tijdens de wedstrijden zijn toeschouwers van harte welkom. De wedstrijden zijn zodanig opgezet dat het publiek het verloop grotendeels kan volgen. De aanvang is om 8.00 uur. De ploegen spelen achter elkaar en tegen 17.00 uur zullen de laatste deelnemers gereed zijn. Om het verrassingseffect voor de deelnemers te waarborgen is de locatie van de wedstrijd geheim. Toeschouwers kunnen zich melden op de Brandweerkazerne aan de Jochemsweg 2 in Mill. Van daaruit worden belangstellenden naar het wedstrijdobject verwezen.

Productie

  • Dit is een videoproductie van inmill.nl - De Neije Krant;
  • Camerawerk en montage Pieter Smits;
  • Redactie, interview en voice-over Corné Kremers;

Bekijk regelmatig de rubriek video op inmill.nl, like de Facebookpagina van inmill.nl - De Neije Krant en abonneer je op het YouTube kanaal van http://youtube.inmill.nl.
Om niets te missen!