In het kader van ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ vroeg Riekie Hoefman het Weekboeket aan voor Hans en Wil Vossenberg in Mill.

In de aanvraag schreef zij: “Op 26 juli a.s. zijn we 50 jaar buren. We hebben eerst ruim 15 jaar aan de Langenboomseweg naast elkaar gewoond en samen hadden we daar heel veel plezier en lol. Toen bekend werd dat er op het open terrein (met de loods van Pieter van den Elzen) aan de Leeuwerikstraat/Kwartelstraat bouwgrond werd verkocht wilde mijn man daar graag een huis bouwen, maar ik wilde niet zonder onze buren Hans en Wil verhuizen. We hebben hun gevraagd om ‘samen te verhuizen’ en gelukkig waren ze ook enthousiast. We hebben ook hier aan de Kwartelstraat weer als buren samen heel veel beleefd en gedeeld. 

Jammer genoeg is mijn man Ab overleden in 2008. Mijn familie en veel vrienden wonen meer dan 100 km. weg en dat maakt dat ik, vooral ook in moeilijke perioden, heel veel steun heb gekregen van Hans en Wil. 

En ze staan niet alleen voor mij klaar, maar ook aan andere buren, familie en kennissen bieden ze vaak hun hulp aan.

Hans en Wil: ontzettend bedankt voor alles en ik hoop dat we nog vele jaren buren blijven. Ik gun iedereen zo'n fijne buren!!!.”

Nog 1 keer laten we ergens in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. Dan eindigt dit seizoen. Eind augustus beginnen we weer aan een nieuw seizoen, mits er voldoende ondernemingen zijn die hun naam aan deze actie willen verbinden en deze actie financieel mogelijk willen maken. Meer weten? Zie www.weekboeket.nl.