Deze keer ging het Weekboeket naar Marianne van Hal van Kempen in Mill. Het werd aangevraagd door Club 93. Deze club bestaat uit 9 vrouwen die in 1993 samen de zwangerschapsgym hebben gedaan.

Sindsdien komen ze 4 tot 5 keer per jaar bij elkaar. Bij Caroline, een van de clubleden, is in 2008 MS geconstateerd. Sinds 2012 woont Caroline in een verpleeghuis.

In de aanvraag schreef Club 93: “Samen hebben we n schema opgesteld en gaat iedereen zo om de 3 weken bij Caroline op bezoek. Dat is voor niemand een bezwaar. Maar al zeker een aantal jaren gaat Marianne iedere donderdagavond naar Caroline om haar koffer voor het weekeinde in te pakken. En dat terwijl ze een winkel, een gezin en nog diverse andere bezigheden heeft. Daarom vinden wij (Marja de Bruijn, Ethy Vloet, Marion Hendriks, Nel Bongers, Alda Josemanders, Thea van de Loop, Caroline Schaap en Tineke Hendriks) dat ze het weekboeket dubbel en dwars verdient.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.