Op het moment dat we dit stukje schrijven, houden we het weerbericht voor zaterdagavond 29 juni goed in de gaten. Het lijkt er op dat de zomer nu dan toch echt gaat beginnen! Carnavalsvereniging De Bokken gaat er van uit dat het goed komt en dat we zaterdag onder een stralend zonnetje kunnen genieten van Muziek bij de Molen. 

Onze muzikanten van Dweilorkest Ut Mekkert en de vrijwilligers van De Bokken zijn al even druk met de voorbereidingen, dus daar kan het niet aan liggen! We hebben een mooi programma samengesteld met dweilorkesten uit de buurt. Helaas bleek vorige week dat de Heigalmers dit jaar niet kunnen aansluiten, maar bij de volgende editie zullen ze er gewoon weer bij zijn. Wie er dit jaar wel bij zijn, zijn onze eigen Harmonie Ons Genoegen, Toeternietoe en Moi Zat. En natuurlijk zorgt Ut Mekkert zelf ook voor vrolijke noten. Dus een gevarieerd en gezellig programma, waar iedereen van kan genieten onder het genot van een hapje en een drankje. 

De entree is vrij, en we hebben er voor gezorgd dat er van alles te eten en te drinken is, voor ouderwetse prijzen die contant of per pin voldaan kunnen worden. Dus zorg dat je er bij bent op 29 juni, vanaf 19.00 uur! Onze vrijwilligers hebben er met steun van Ontdek Mill er voor gezorgd dat er weer een gezellige avond van gemaakt wordt!