Zondag 8 september van 11.00 uur - 17.00 uur staat Wilbertoord Pakt Uut weer op het programma. De organisatie van dit plattelandsfestival komt iedere editie weer met een nieuwe attractie. Hierdoor blijft het spannend, dynamisch en te leuk om te missen.

Nieuw dit jaar wordt trekker trek met hobby tractoren & sport klasse. We noemen dit: ‘Hobby Pulling Wilbertoord’. 

Traditiegetrouw brengt de combinatie feestavond, oldtimers, motorisch geweld, terrassen met livemuziek, dans- & dierenshows, kinderattracties en handelsmarkten altijd veel bezoekers naar dit festival. Voor jong en oud, vet veel om te zien en te beleven. Geen prikkelarme omgeving. 

Uiteraard wordt dit nieuwe trekker trek event anders dan anders. Hobby Pulling Wilbertoord is vooral leuk om te zien en om zelf mee te doen. Meedoen is belangrijker dan winnen, gezelligheid voorop. Een Pulling zonder wedstrijdelement met young- en oldtimer tractoren van voor het bouwjaar 2000. 

Inschrijven

We trekken in verschillende klasse van 3,5 t/m 6,5 ton en de welbekende (hobby) sportklasse. Inschrijven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kost slechts €15,- per deelnemer. Maximaal 12 deelnemers per klasse, dus schrijf je snel in. 

Zwarte Cross, kofferbakverkoop, regiofair en oldtimershow

Naast Hobby Pulling kunnen deelnemers voor de zwarte cross, Dakar en brommercross demonstraties zich vooraf aanmelden. Dit wordt een veelzijdig en spectaculair onderdeel van het festival. Ook deelnemers voor de oldtimershow met camping, veiling, kofferbakverkoop en regiofair Land van Cuijk kunnen zich nog aanmelden via www.wilbertoordpaktuut.nl.