Na een aantal tentoonstellingen verder weg (Moergestel, Goeree Overflakkee en Wemeldinge (Beveland)) exposeert Aris Engel in juli 3 weekenden dichtbij huis, namelijk in het Kerkje in Velp.

Het is een zeer gevarieerde tentoonstelling met kunstfotografie van Ineke van Middelkoop uit Nijmegen, beelden van Peter Bergenhenegouwen uit Sint Hubert en grafiek van Aris Engel uit Langenboom. De expositie is te bezoeken op vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur op 5, 6, 7, 12, 13, 14 en 19, 20, en 21 juli.

Over zijn werk zegt hij zelf: “Sinds het eind van de vorige eeuw ben ik weer bezig met grafiek. Het begon met etsen maar in de loop van de jaren heb ik niet alleen andere vormen van diepdruk gebruikt. Al experimenterend gebruik ik ook verschillende hoogdruktechnieken zoals hout-, materie-, plant- en cyanodruk. Tevens maak ik combinaties hiermee. Kenmerkend voor mijn prenten is dat ik vooral werk met oud en gevonden materiaal. Van een oude dakgoot tot zwerfafval . 

Op deze expositie laat ik prenten zien die als basis een druk met een bewerkt stuk dakgoot hebben, waarna er met ander materiaal aanvullende drukken volgden. Met als leidende thema de aarde en het klimaat.”