Foto: Rob Daanen

Ook dit (school)jaar kunnen de kinderen uit groep 4 en groep 8 zich aanmelden om de communie of het vormsel te doen. De kinderen die in Haps, Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord op school zitten, hebben al een brief, een mail en/of een berichtje via Parro ontvangen.

Er zijn natuurlijk ook kinderen die buiten deze dorpen naar school gaan en ook hen willen we de kans bieden om zich aan te melden.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 4 september om 19.30 uur (tot ongeveer 21.00 uur in de ontmoetingsruimte van de kerk in Mill. Omdat er iemand aan zal sluiten vanuit het bisdom, hebben we ervoor gekozen om een gezamenlijke informatieavond te houden; dus zowel de ouders (kinderen hoeven niet mee te komen) van kinderen uit groep 4 als ouders van kinderen uit groep 8, zijn deze avond van harte welkom. Vooraf aanmelden zou fijn zijn!

Voor de communie kunt u zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor het vormsel via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (graag voor 25 augustus)

Ook ouders die nog twijfelen of waarvan het kind nog twijfelt, zijn van harte welkom. Aanmelden voor de communie of het vormsel kan ook via bovenstaand mailadres maar mag ook op de avond zelf.

Mocht u verhinderd zijn op  4 september maar weet u nu al dat uw kind de communie of het vormsel wil doen, dan kunt u dat (ook) doorgeven via bovenstaand mailadres.

We hopen op deze manier alle belangstellende ouders en kinderen te bereiken!

Pastoor James, pastor Bas en de werkgroepen communie en vormsel