Foto: Matt Gerrits

Bridgeclub Dummy uit Grave organiseert ieder jaar een bridgedrive, bekend onder de naam “Quatre Mains”. In 2024 houden we op 28 september de 33ste editie. De organisatiecommissie is er weer in geslaagd gezellige speellocaties te vinden.

Een groot aantal onmisbare vrijwilligers zorgt dat in iedere locatie de speelvoorzieningen geregeld zijn. In 2023 trokken 112 bridgeparen door Grave en speelden hun spellen in de locaties die daaraan meedoen. Grave leent zich daar prima voor: korte afstanden, mooie wandelingen. Dit jaar gaat dit weer gebeuren op zaterdag 28 september. Het belooft, net als in 2023, een gezellig toernooi te worden met mooie prijzen: bridgeclub Dummy heeft er zin in.

Waar is het te doen?

De ochtend begint in de grote zaal van Catharinahof, Koninginnedijk 252 in Grave, prachtig gelegen aan de boorden van de Maas.

Aanmelden tussen 9.45 uur en 10.15 uur. Om 10.30 uur vertrekt u naar de locatie, waar u volgens uw schema (het 'loopbriefje') de eerste vier spellen speelt. We zijn nog in onderhandeling met enkele locaties. Wij verwachten dat, net als vorig jaar, in de volgende locaties gespeeld kan worden: de Bibliotheek, de Hemelvaartzaal en de Foyer (beide aan de Elisabethkerk), Snoeperij Heintje, de Sociëteit, Bagijnenkerk, Chinees Indisch restaurant Mai-Li, Grieks restaurant Apollo, Lunchroom Moeders, café de Gouden Leeuw. Nieuw zijn: de Poort van Cleve en Novum (nog in onderhandeling).

Hoe inschrijven en wat kost het?

U kunt zich inschrijven door een inschrijfformulier op te vragen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierin staat beschreven wat u moet doen.

Uw inschrijving geldt pas als definitief als het inschrijfgeld, € 60,- per paar, is overgemaakt.

U speelt 28 spellen (7 ronden van 4 spellen), u krijgt koffie bij binnenkomst, een lunch tussen de middag en een versnapering tijdens de prijsuitreiking. Er zijn een aantal mooie prijzen te winnen.

Wacht niet te lang met inschrijven: begin juli hadden zich al 75 paren opgegeven en bij 112 paren zitten we vol. 

Wij hebben er zin in, u ook?