Samen met de stichting Horeca Langenboom organiseren wij als muziekvereniging Amicitia op 11, 12 en 13 oktober Langenboom Live! De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang!

Vrijdagavond zullen ‘De Suskes’ te zien zijn en verzorgd DJ Maarten de Groot de muziek, een feestavond voor iedereen. Zaterdagavond zal Amicitia voor de eerste keer een heuse  Sing-A-Long verzorgen, waarbij Langenbooms zangtalent en het publiek van zich zullen laten horen! Het weekend wordt op zondagmiddag afgesloten met een tropisch spektakel ‘Steel, the show’; waarbij Dynamic samenwerkt met de steelband van het landelijks politiekorps. 

Dit wilt u niet missen, een fantastisch programma, houd deze data vast vrij!

Terugblik op het zomerconcert 

Zondagmiddag 30 juni vond het jaarlijkse zomerconcert plaats in de feestelijk versierde tuin van ‘De Blaauwe Bes’ van Hans en Ans in Langenboom.

Slagwerkgroep Dynamic liet als eerste van zich horen. Zij speelden o.a. ‘Samba on speed’ waarbij er zelf gedanst werd en het publiek zich liet meevoeren op de zomerse klanken. Bijzonder leuk om te zien dat jong, muzikaal talent van basisschool ’t Stekske onder leiding van Marcel van Wensen al een aantal stukken konden meespelen!

Hierna nam het harmonieorkest plaats aangevuld met een aantal leerlingen van de 30+klas. Zij brachten in de schaduw van de bomen enkele mooie nummers ten gehore waaronder de bekende filmmuziek van ‘John Williams’ en ‘Eighties Flashback’ die goed in de smaak vielen bij het toegestroomde publiek. 

Felix van Schijndel, Loes van Doorn, Joost Albers en Janine Toonen hebben het lesjaar afgesloten met een diploma. Een prestatie om trots op te zijn, dat verdiende een applaus en een roosje.

De Amigo’s hebben de middag met plezier en enthousiasme afgesloten. Voor het eerst te zien in hun nieuwe outfits speelden zij ‘Uptown Funk’ en met de echte meezinger ‘Sweet Caroline’ kwam er aan dit zomerse concert een einde.

Genietend van een ijsje, drankje en een hapje bleef het nog lang gezellig. We kijken terug op een mooi seizoen. Eerst vieren we vakantie maar als snel daarna, staat er een muzikaal weekend op de planning.