Op zaterdag 6 juli aanstaande, zal het jaarlijkse zomerconcert door Muziekvereniging St. Willibrord verzorgd worden. Deze keer in de sfeervolle ambiance van Schenkerij Aldendriel, bij Kasteel Aldendriel in Mill. Jeugdorkest Millissimo en blokfluitleerlingen zijn ook van de partij!

Tijdens dit concert zal er afscheid genomen worden van Eric Roefs, al jaren dirigent van het harmonieorkest.

Eric heeft de afgelopen 13 jaar het orkest geleid en op muzikaal vlak verder laten ontwikkelen; daar is de muziekvereniging hem dan ook zeer dankbaar voor. Nu het orkest na de zomer op de vrijdagavond gaat repeteren (i.p.v. de zaterdagavond) en de dirigent niet mee kan vanwege andere verplichtingen, is er een vacature ontstaan.

Na de zomer zal het orkest dan ook op vrijdagavond verder gaan met een nieuwe dirigent, waarvoor de sollicitatieprocedure in volle gang is.

Wil je graag (weer) muziek gaan maken? En vind je de vrijdagavond ook prettiger dan de zaterdagavond? Kom dan eens vrijblijvend kijken. Je bent na de zomer van harte welkom om 19.30 uur in De Wester.

Let op: we gaan ook beginnen met een Volwassen Leerorkest. In 10 weken leer je een instrument bespelen én leer je samen spelen. De cursus wordt afgesloten met een gezamenlijk concert.

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Start: oktober 2024.

Zomerconcert Schenkerij Kasteel Aldendriel
Harmonieorkest, Jeugdorkest en blokfluitleerlingen
Zaterdag 6 juli om 19.00 uur
Toegang gratis