Van 11 tot 27 oktober wordt Zorgcentrum Aldenhorst aan de Pastoor Maasstraat 7 in Mill omgetoverd tot een prachtige expositieruimte voor de tentoonstelling Singer Laren: De Mens in Zijn Omgeving.

Deze tentoonstelling, georganiseerd in samenwerking met Kunst over de vloer en het Fonds voor Cultuurparticipatie, biedt een boeiende verzameling kunstwerken van Singer én van bekende en opkomende kunstenaars uit de omgeving.

Officiële Opening en Kinderexpositie

De expositie wordt feestelijk geopend op vrijdag 11 oktober om 15.00 uur. Tijdens de opening van de speciale Kinderexpositie op maandag 14 oktober om 15.00 uur, verzorgt dansgroep Keep on Movin een levendig optreden. Deze kinderexpositie toont ook creatieve bijdragen van de kinderen van Spring Kinderopvang, die hun eigen kunstwerken laten zien. Dit maakt het evenement extra toegankelijk en interactief voor jonge bezoekers.

Kleurwedstrijd: Creatief aan de Slag!

Kinderen krijgen bovendien de kans om mee te doen aan een leuke kleurwedstrijd! Ze kunnen een kleurplaat inkleuren of hun eigen kunstwerk op A4-formaat maken. Kleurplaten zijn af te halen bij Zorgcentrum Aldenhorst. Vergeet niet om je werk te voorzien van je naam en leeftijd en uiterlijk 25 oktober in te leveren bij Zorgcentrum Aldenhorst. Een mooie kans om je creatieve talenten te laten zien en een eigen plekje aan de Wall of Art te krijgen!

Bijdragen van Lokale Kunstenaars

Naast de werken van Singer zijn er ook bijdragen van lokale kunstenaars zoals Bert Verweijen en Rens Hubers, die met hun kunstwerken de tentoonstelling verrijken. Ook de Aquarelclub van Aldenhorst toont een aantal bijzondere werken, waaronder een Maria-expositie in kader van de Maria Maand oktober.

Speciaal voor kinderen

Tijdens de herfstvakantie wordt er een kinderspeurtocht georganiseerd, waarmee kinderen op een leuke en interactieve manier de kunstwerken in de expositie kunnen ontdekken. Zo wordt kunst toegankelijk voor het hele gezin.

De expositie is dagelijks tussen 10.00 uur en 19.00 uur vrij te bezoeken voor iedereen en loopt van 11 tot 27 oktober. Kom langs, geniet van de prachtige kunstwerken en beleef de creatieve sfeer in Mill. Wij wensen iedereen een inspirerende ervaring toe. Tot dan!