Foto: Cockie Kremers

Maar liefst 305 deelnemers kon men noteren voor de Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen op maandag 1 januari 2024. Deze 22e Nieuwjaarsduik trok ook net als voorgaande jaren een veelvoud van dat aantal duikers als toeschouwers naar dit sfeervolle natuur- en recreatiegebied in Langenboom.

Onder het toeziend oog van Reddingsbrigade Erica en HaBe Opleidingen namen de duikhelden een frisse duik in het 5,2 graden koude water van de Kuilen. De meeste voorzien van een Unoxmuts, want door een groter aantal deelnemers dan verwacht, was er niet voor iedereen de bekende muts beschikbaar.

Op woensdag 1 januari 2025 is er opnieuw een Unox Nieuwjaarsduik. De organisatie hiervan is in handen van Stichting Activiteiten Mill met ondersteuning van Stichting Natuurgebied de Kuilen en Strandbar Goeiendag. Ook is Reddingsbrigade Erica en HaBe Opleidingen weer aanwezig om te zorgen voor veiligheid op en rond het water. Speciale dank gaat alvast uit naar de Culinaire Kandelaar uit Wilbertoord voor het verzorgen van de warme Unox erwtensoep!

Enthousiasmeer alvast al je vrienden, vriendinnen, familieleden en of clubgenoten en doe ook mee aan deze 23e Nieuwjaarsduik in de Kuilen. Deze zal op 1 januari 2025 om 14.00 uur plaats gaan vinden.

www.beleefhetinmill.nl