Op 24 en 25 juni wordt in het Landschapspark voor het vierde jaar op rij Mill at the Park georganiseerd. De presentatie van het festival is dit jaar in handen van Ed the Park. Om de Millenaren en andere festivalgangers alvast voor te bereiden, gaat Ed dit jaar op bezoek bij de acts die langskomen in Mill.

De bezoekjes van Ed zijn te zien in drie afleveringen, waarvan de eerste vorige week is verschenen. De tweede en derde aflevering verschijnen in de weken voorafgaand aan Mill at te Park.

Ed ging tijdens Koningsnacht bijvoorbeeld langs bij de Peanuts in Lent. Aldaar kwam hij erachter dat veel artiesten eigenlijk niet weten waar ons mooie dorp ligt. Ed bedacht daarom een spel: MillEDje Prik. Één landkaart, één prikker en prikken maar! Een aantal keer ging het goed, even zo vaak ging het mis, helaas.

De artiesten zijn wel bekend met deze regio. Zo kijkt Radio 538-dj Menno de Boer erg uit naar het optreden: ‘Ik houd heel erg van gezelligheid en ik weet dat mensen er in die regio altijd een feestje van maken.’ Ook lokale held dj Benzel kijkt alweer reikhalzend uit naar zijn optreden. Vorig jaar kleurde het hele park ‘Benzel’ tijdens zijn optreden; alle fans hadden zich gemeld voor een echte Benzelsjaal. ‘Dit jaar belooft het nog spectaculairder te worden’, aldus Benzel. Op welke manier dat gaat gebeuren, laat hij nog even in het midden.

Een ander interview dat Ed nog lang bij zal blijven is dat met The Hot Studs, een band die legendarische nummers uit de jaren ’50, ’60 en ’70 ten gehore brengt. De band wordt aangevoerd door Paul Delpeut, afkomstig uit ons buurdorp Langenboom. Voor serieuze vragen waren ze niet te porren, wel voor veel gezelligheid en een overweldigend optreden. Deze mannen gaan er zeker voor zorgen dat het park op zondag gaat swingen! Aan het eind van het interview zat wel een luchtje…

Benieuwd naar het luchtje en Eds andere avonturen? Via het YouTube-account van Ed the Park (http://bit.ly/EdthePark) blijf je op de hoogte. Ziet Ed jou ook at the Park? Tot 24 en 25 juni!

Kaarten te koop bij diverse verkooppunten!

Tickets voor Mill at the Park zijn nu ook te koop bij de volgende verkooppunten:

  • Primera Schipperheijn Mill
  • Café De Winkel
  • Café Libre
  • Café Royal
  • Anytyme De Keizer

Voor een dagticket betaal je € 15,00 en voor een combi-ticket € 25,00, exclusief servicekosten. De minimumleeftijd voor zaterdag 24 juni is 16 jaar. Voor zondag 25 juni is er geen minimumleeftijd. Bezoekers tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein op.

Check www.millatthepark.nl en like de Facebookpagina!