De laatste wedstrijd van het seizoen stond in het teken van afscheid nemen. Naast het afscheid van hoofdtrainer John Martens, namen er vandaag ook drie speelsters van het eerste team afscheid. Juist daardoor was het team erg gebrand om deze laatste wedstrijd met een mooi resultaat af te sluiten.

Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd en in de eerste helft werd er om en om gescoord. Door veel verdedigende fouten van tegenstander Diosa, wisten de dames vele strafworpen te versieren. Helaas wisten zij deze niet allemaal te verzilveren en dat bleek achteraf cruciaal te zijn. In de rust nam Diosa de leiding met een doelpunt verschil: 6-7. In de tweede helft was de opdracht om gebruik te maken van de fouten van de tegenstander en te zoeken naar goede kansen. De dames wisten het eerste doelpunt van de tweede helft te maken en daarmee op gelijke hoogte te komen. In de verdediging konden de dames de bal snel onderscheppen, zodat de aanval kon zoeken naar de juiste kans om de voorsprong te pakken. Door een ongelukkige landing onder de paal moest een van onze speelsters geblesseerd het veld verlaten. Een domper tijdens deze spannende wedstrijd. Daarna waren de dames gehaast in het creëren en afronden van kansen, waardoor het Diosa was die er met de winst vandoor zou gaan. Met een tussenstand van 8-10 en nog één minuut op de klok was het tijd om een aantal stoppende speelsters in het zonnetje te zetten. Namens JES/KLICK’15 willen we deze dames bedanken voor hun inzet en passie van de afgelopen jaren!