Vorige week zaterdag (29 juni) organiseerde Volleybalclub VAMOS de 9e editie van het volleyfuntoernooi, een jaarlijks evenement dat inmiddels een begrip is in de regio.

Om 11:00 uur betraden maar liefst 70 teams de velden van SES om een potje volleybal te spelen. De opkomst was groot, met teams variërend van jong tot oud en van beginner tot gevorderd.

In Langenboom scheen het zonnetje de hele dag en het was een dag vol sport en plezier. Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers gezellig bijkletsen, andere teams aanmoedigen en genieten van een hapje of drankje bij de diverse foodtrucks. Er werd niet alleen gezellig gevolleybald, maar ook fanatiek gestreden om de winst.

De zitvolleyballers van VAMOS hebben laten zien dat zij het spelletje niet alleen zittend maar ook staand nog steeds heel goed beheersen. Onder luid gejuich van alle toeschouwers wonnen zij het Volleyfuntoernooi 2024! Een hele knappe en verdiende prestatie na het prachtige volleybal dat zij lieten zien.

Na een zonnige en sportieve dag werd het volleyfuntoernooi 2024 afgesloten met een afterparty. DJ’s Stan en Thijn zorgden ervoor dat de sfeer er meteen goed in zat en Dansado en de Feestmeester bliezen het dak eraf.

Bedankt deelnemers, vrijwilligers en organisatie! Al met al was de 9e editie van het volleyfuntoernooi van Volleybalclub VAMOS een groot succes. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag en we kijken nu al uit naar de volgende editie.

Tot volgend jaar!