De zomerstop loopt op zijn einde en dat betekent dat onze teams zich klaarmaken voor een nieuw volleybalseizoen! Heb jij altijd al eens willen volleyballen of ben je nieuwsgierig naar deze sport? Dan is dit het moment om een keertje mee te doen!

VAMOS, ontstaan uit de fusie van Apollo Mill en Vollan '65 Langenboom in 2022, is de volleybalclub van Mill en Langenboom. VAMOS staat voor Vollan Apollo Met Overtuiging Samen, en we kunnen na een aantal jaar met trots zeggen dat deze twee clubs écht met overtuiging samenzijn.

In onze eerste jaren hebben we al vele hoogtepunten beleefd: van de organisatie van het populaire VAMOS Volleyfuntoernooi tot het winnen van de nationale beker voor zitvolleybal, meerdere kampioenschappen, gezellige feestjes en de promotie van Dames 1. En dit is nog maar het begin! Met een groot aantal teams en verschillende niveaus is er bij VAMOS voor iedereen een plek. 

Of je nu jong of oud bent, veel ervaring hebt of nog nooit een bal hebt aangeraakt – bij ons ben je van harte welkom om vrijblijvend mee te trainen. We bieden trainingen aan voor mini’s, jeugd, dames senioren (van de vierde klasse tot en met promotieklasse), recreanten op alle niveaus, en zelfs zitvolleybal op eredivisie- en tweede divisieniveau.

Ben je enthousiast geworden en wil je een keer meetrainen? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen je snel te zien bij VAMOS!