Op zondag 13-10-2024 stond de laatste thuiswedstrijd op het veld in Venhorst op het programma. Dit keer ook de allerlaatste keer op dit veld, in het najaar wordt er namelijk een nieuw korfbalveld aangelegd.

Noviomagum 1 was een onbekende tegenstander voor JES/Klick’15 1. Echter, was er bekend dat zij ongeslagen aan kop staan in de eerste klasse. Dit beloofde een spannende pot te worden, er diende goed mee gescoord te worden om een goede kans te maken. De wedstrijd begon aan beide kanten fel. Na 10 minuten was de stand 1-1, waarna Noviomagum in een korte tijd uitliep naar een 1-5 voorsprong. Er werd een time-out aangevraagd om de dames van JES/Klick’15 1 weer op scherp te zetten en met een aantal wissels wisten zij terug te komen naar een tussenstand van 5-6. Een goede comeback van de thuisploeg. Voor de rust wist Noviomagum nog een aantal keer te scoren, waardoor er een ruststand van 5-8 op het bord stond.

De tweede helft was moeizaam aan de zijde van JES/Klick’15 1. De dames hadden moeite met het verdedigende spelletje van Noviomagum 1. Er werden nog wel goede aanvallen opgezet, maar JES/Kli’k'15 1 wist in de tweede helft maar één keer te scoren. De ploeg uit Nijmegen wist dit beter uit te spelen, waardoor er een eindstand van 6-12 op het bord stond.

Volgende week zondag, 20-10-2024, speelt JES/Klick’15 1 alweer hun laatste wedstrijd op het veld om 13:00 uur in Demen.