In september gaat het van start! Sint Hubert gaat met alle inwoners beginnen aan het kunstwerk ter gelegenheid van 80 jaar bevrijding Sint Hubert. Er wordt begonnen aan een kunstwerk dat bestaat uit vele glasplaatjes en elke inwoner krijgt de kans zo’n glasplaatje naar eigen inzicht te bewerken. Op 5 mei 2025 wordt het geheel feestelijk onthuld. 

In september, oktober en november worden maar liefst 15 bijeenkomsten georganiseerd waarin iedere (oud)inwoner van Sint Hubert kan komen om zijn of haar bijdragen te leveren aan het kunstwerk. Inwoners wordt dan gevraagd iets moois, iets origineels, iets eigentijds, iets persoonlijks, iets nieuws, iets creatiefs, et cetera te maken op een glasplaatje met ‘VRIJHEID’ als thema. Het kan tekst, een plaatje, een tekening of wat dan ook zijn, dat is aan de deelnemer. En mocht het nodig zijn, er is begeleiding aanwezig. Alle materialen zijn aanwezig en ook wordt gezorgd voor koffie en thee.

Meld je nu aan via de site www.80jaarbevrijdingsinthubert.nl. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt alleen komen, maar ook samen met andere mensen die in Sint Hubert wonen. Vraag familie, buren, vrienden of clubgenoten en doe mee!