Fragment

Van 13 t/m 17 september is het weer kermis in Mill en dit jaar heeft een aantal horeca-ondernemers de handen in één geslagen om een gevarieerd programma samen te stellen. Verdeeld over 2 podia in de Kerkstraat.

De Directeur en D’n Buurman zorgen voor de programmering en invulling van een podium ter hoogte van de Directeur. Grandcafé ’t Centrum en Cultureel Centrum Myllesweerd zullen dit verzorgen ter hoogte van Myllesweerd. Mochten de weergoden even wat roet in het eten gooien dan is het extra fijn dat beide podia geheel overkapt zijn. Ook nemen we elkaars consumptiemunten in, om het voor de bezoeker makkelijk te maken. Zo kun je op je gemak alle optredens zien en hoef je niet elke keer weer munten te halen.

Een greep uit het programma van beide podia.

Vrijdag de 13e wordt er afgetrapt met optredens van de coverband Broadway en zal DJ Sisi Carini vakkundig de pauzes invullen op het podium bij Myllesweerd en zal er op het podium bij de Buurman de tent worden afgebroken door zanger Kafke en zal het vakkundig afgemaakt worden door Vince Smix en DJ Benzel.

Zaterdag de 14e zijn SHE en Silsation te vinden aan de Kerkstraat 35 en zullen DJ Benzel en de Velvet Roses aan de Kerkstraat 3 hun repertoire ten gehore brengen.

Zondag de 15e wordt er flink uitgepakt met verdeeld over beide podia met Danny Robben, Hitmaestro, Coverband Fragment, Effe Serieus, Paul & Pelle, DJ Nicky Sombrero en Dence.

Maandag de 16e wordt er in de zaal van Myllesweerd afgetrapt met het kermismatinee met Dubbel 3sen om 11.00 uur. Daarna zal het programma verder gaan met ex kasteleins Broer (De Keijzer), Jack (’t Centrum) en Gerrit (’t Heike) achter de tap  en zal de muzikale omlijsting in handen zijn van Jersey, de avond afgesloten worden door DJ Benzel. Op het podium bij De Directeur zal de populaire zanger Jan Biggel het podium betreden en zal de verdere muzikale invulling verzorgd worden door Timmy to Much.

Dinsdag de 17e zal de kermis en het programma afgesloten worden met FeestDJ Joost op het podium van De Directeur en D’n Buurman. Bij Grandcafé ’t Centrum en Myllesweerd zijn allround DJ Friso en de rockclassics band Infrared te vinden.

Alle dagen gratis entree (ook tijdens het kermismatinee). De openingstijden zijn vrijdag 13 september van 18.00 tot 01.00 uur, zaterdag 14 september van 14.00 tot 01.00 uur, zondag 15 september van 12.00 tot 00.00 uur, maandag 16 september van (11.00 - 15.00 theaterzaal) 15.00 - 00.00 uur en dinsdag 17 september van 14.00 - 00.00 uur.