Ook dit seizoen is er weer een speciale Sinterklaasshow te zien in Theater Myllesweerd in Mill. Dit keer staat deze show maar liefst 5 keer op het programma, op dinsdag 19, maandag 25 en dinsdag 26 november. Tickets kosten 12,50 euro.

Vanaf 28 oktober is er bij Albert Heijn van de Ven in Mill een speciale spaaractie, waardoor je bij inlevering van een volle spaarkaart 50% korting krijgt op de aankoop van de gewone tickets. 

Show

Sinterklaas is jarig! Ieder jaar op 5 december viert Sint-Nicolaas zijn verjaardag en dat doet hij natuurlijk door met veel pepernoten en cadeautjes naar Nederland te komen. Ook dit jaar staat hij klaar om er een groot feest van te maken, samen met de Pieten.

Maar waar de Sint elk jaar gewend is om hartelijk ontvangen te worden in Nederland, loopt het dit jaar anders. En dat komt door één iemand: Klaas. Niet Sinterklaas. Gewone Klaas. Boze Klaas. Verdrietige Klaas. Mopperige, chagrijnige, jaloerse Klaas. Klaas is ook jarig op 5 december. Maar ieder jaar wordt zijn verjaardag gekaapt door die over het paard getilde Sint. Daar moet dit jaar een einde aan komen. Hij gaat ervoor zorgen dat Sinterklaas zijn verjaardag maar een keertje overslaat. 

Dat vindt Sint-Nicolaas natuurlijk helemáál geen goed idee. Samen met zijn Pieten én met de kinderen doet hij er alles aan zodat het grote Sinterklaasfeest tóch gewoon door kan gaan, zoals ieder jaar. En ze zullen een manier bedenken zodat ook Klaas in het zonnetje wordt gezet. 5 december is immers een dag van vrolijkheid. Dan hoeft er niemand boos te zijn, zelfs Klaas niet.

De show speelt op de volgende dagen en tijden in Theater Myllesweerd:

  • Dinsdag 19 november om 15.00 uur
  • Dinsdag 19 november om 18.00 uur
  • Maandag 25 november om 15.00 uur
  • Dinsdag 26 november om 15.00 uur
  • Dinsdag 26 november om 18.00 uur

Tickets

Tickets kosten 12,50 euro. Er is ook een speciaal VIP arrangement beschikbaar voor 25,- euro per persoon. Dan krijg je een plekje op het balkon, 2 consumptiemunten, snoepzak, friet + 1 snack. Reserveer je tickets online via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.