Op donderdag 26 september was het dan zover, start van een nieuw LZC initiatief, Keezen. De opzet is dat iedereen, jong en oud, mee kan doen. Deze middag werd er gestart met een diverse groep van in totaal 24 personen.

Er moest een kaart getrokken worden om te bepalen met wie je in de groep speelde. Natuurlijk werd er wel rekening gehouden met diegenen die het spel nog nooit gespeeld hadden. Het werd een gezellige middag en men was fanatiek bezig! De mensen waren erg enthousiast over het spel en de middag. Ze zijn vast van plan om de volgende keer weer te komen. 

Iedereen jong en oud, is welkom op de Keezenmiddagen, steeds de laatste donderdag van de maand. Je hoeft ook geen lid te zijn van de LZC en aanmelden is ook niet nodig, loop ‘gewoon’ binnen. Van harte welkom!

Agenda activiteiten: (deze vinden allemaal plaats in “De Wis”)

  • iedere donderdagmiddag - vrije Inloop 13.30 uur tot 16.00 
  • donderdag 31 oktober Keezenmiddag, 13.30 uur tot 16.00 
  • maandag 11 november themalunch “De Kuilen” van 9:30 tot 13:30 uur

Om alvast te noteren in de agenda:

  • Donderdag 14 november Kaarten maken met theezakjes 
  • Donderdag 5 december Sinterklaasbingo

“Themalunch De Kuilen” van 9:30 tot 11:30 uur. Inleider is Jo van Soest die op interessante en zeer boeiende wijze kan vertellen over ‘De Kuilen. Reeds eerder is Jo van Soest komen vertellen over de Kuilen, maar zijn verhaal was nog niet af. Vandaar een 2e maal hem uitgenodigd. 

Aanmelden bij  Maaike Chavanu 0486 475 591 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het door op donderdagmiddag tijdens de Inloop. Kosten €5,- p.p. bij binnenkomst bij de themalunch te voldoen.

Weetjes:

  • Op maandag 9 september heeft Henk Cuppen als voorzitter van “De Wis” voor de vrijwilligers van LZC een cursus verzorgd met als thema avond “Verantwoord Alcohol Verstrekken”. Na afloop werden de deelnemers gecertificeerd, nu zijn de LZC vrijwilligers bevoegd om het café van De Wis gasten volgens de geldende regels te verzorgen. Zo is er een hele prettige samenwerking tussen mensen van LZC en De Wis. Henk bedankt voor je inzet. 
  • In september is huis aan huis een flyer bezorgd om LZC meer bekendheid te geven en dat heeft zelfs een aantal nieuwen aanmeldingen opgeleverd!
  • Je kan je koffie/thee bij de Inloop nu óók met de pinpas betalen, 2e kopje is altijd gratis
  • Geen vervoer om naar de Wis te komen? Bel met Francine van der Duijn, 0486 431 591

Samen zorgen voor een gezond en verbonden Langenboom, dat is het doel van de Langenboomse Zorg Centraal.